SDP:n ehdokaslista monipuolistui nyt 89-henkiseksi

Julkaistu: 13.11.2020

Helena Honka-Hallila

Turun SDP:n hallitus täydensi ehdokaslistaansa. Uusien nimettävien joukossa on nykyinen valtuutettu, sosiaalineuvos Jarmo Rosenlöf. Nyt koko istuva valtuustoryhmä on nimettynä ehdokkaiksi.

24-vuotias Jasmin Tuominen työskentelee lastenhoitajana Turun kaupungin varhaiskasvatuksessa ja on Kasvatus- ja sivistysalan ammattilaiset JHL ry:n hallituksen jäsen.

Filosofian lisensiaatti Helena-Honka Hallila tunnetaan tietokirjailijana ja tekstiilitutkijana. Honka-Hallilan julkaisut käsittelevät pääosin käsitöitä, historiaa ja politiikkaa.

Janne Nieminen on suuren Teollisuusliiton Turun auto- ja moottorityöväen ammattiosasto 87:n puheenjohtaja Moisiosta. Hänellä on pitkäaikainen tausta juniorivalmentajana turkulaisissa jalkapallojoukkueissa.

Mukana on myös pitkän uran sosiaalialan lehtorina Turun Ammattikorkeakoulussa tehnyt, hiljattain eläkkeelle jäänyt Outi Kivinen. Hän erikoistui vammais- ja vanhustyöhön. Kivinen on sitoutumaton ehdokas.

VTM, lehtori Asko Mäki Satavasta työskentelee ammatillisen koulutuksen parissa.

Ehdokaslistalle nimettiin myös kuntoutuksen asiantuntija Annukka Maunula.

Erikoissairaanhoitaja Riikka Taina työskentelee terveyden edistämisen parissa niin sairaanhoitopiirissä kuin yksityisellä puolella.

Osastonsihteeri Marja Hannele Virtanen vaikuttaa nykyisin Varsinais-Suomen Erityishuoltopiirin valtuuston puheenjohtajistossa.

Eläkeläinen Ritva Rokka täydentää ehdokaslistan puutteita eläkeikäisten naisten osalta. Rokka on monikertainen isoäiti, entinen lastenhoitaja Turun Jyrkkälästä.

Turku on Suomen yksinelävien ”pääkaupunki” suhteelliselta osuudeltaan. Tietokoneasentaja Tomi Flemming Portsasta on Yksinasuvat ry:n pitkäaikainen aktiivi.

SDP:llä on nyt 89 ehdokasta. Loput 11 paikkaa täytetään talven aikana.

 

Jasmin Tuominen