Mitkä asiat ainakin ovat tärkeitä Turun SDP:lle?

Liity jäseneksi

Tule mukaan vaikuttamaan Turun SDP:ssä

”TERVETULOA TURUN SDP:N JÄSENEKSI”

Turun SDP:n puheenjohtaja Mika Maaskola
Turun kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen vpj, pitkän linja ay- ja urheilumies sekä perheenisä Pääskyvuorelta

"Tiedossa on vaikeat ajat. Seuraavia kuntavaaleja käydään taloudellisesti todella vaikeiden päätösten merkeissä. Tule mukaan vaikuttamaan siihe, että päätöksiä tehdään turkulaisten parhaaksi."

 

”YHDESSÄ LINJAA VETÄMÄÄN”

Turun SDP:n kuntavaaliohjelmatyöryhmän vetäjä Mari Lahti
Turun liikuntalautakunnan pj, Turun Ensi- ja Turvakoti ry:n hallituksen pj, Terveystieteen tohtori ja ammattikorkeakoulun yliopettaja, sekä perheenäiti Martista

Turun SDP tekee vuoden 2021 kuntavaaliohjelman yhdessä. Työryhmän vetäjäksi on nimetty Mari Lahti ja sihteeriksi Petja Raaska. Neljän alatyöryhmän otsikot ja puheenjohtajat ovat Elinvoima-työryhmä, pj Juhana Turpeinen;  Varhaiskasvatus ja opetus – työryhmä, pj Taru Pätäri; Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen –työryhmä, pj Kirsi Kauliomäki; Ympäristö ja kestävä kehitys –työryhmä, pj Piia Elo.

Työryhmiin on avoin haku huhtikuun 2020 aikana. Etusijalla työryhmien lopullisia kokoonpanoja nimettäessä ovat SDP:n jäsenet. Vaaliohjelman luonnoksesta pyydetään lausunnot ensi vuodenvaihteessa puolueosastoilta ja  lopullisen ohjelman siunaa puolueosastojen nimeämä edustajisto. Linjaamme voi siis vaikuttaa seuraavan vuoden aikana monella tapaa.

Nyt päättyvän kauden kunnallisvaaliohjelmamme täällä.

”POLITIIKASSA TARVITAAN TEKIJÖITÄ”

Turun SDP:n vaalipäällikkö Petja Raaska
Turun SDP:n toiminnanjohtaja, valtuustoryhmän sihteeri, Turun Kaupunginteatteri Oy:n hallituksen pj, isä Lauttarannasta

Kiinnostaako vaikuttaminen Turun asioihin? Uusia vaikuttajia tarvitaan eri puolilta kaupunkia, eri ikäryhmistä, eri ammateista ja harrastuspiireistä ja kumpaakin sukupuolta. Kuntavaaliehdokkaita nimeämme 100 kpl vuoden 2020 aikana. Ehdokkaiden joukosta valitsemme toimijat lauta- ja johtokunnissa kaudella 2021-25 riippuen äänimääristä ja myös osaaminen vaikuttaa. Keskeisimpään asemaan pääsevät valtuutetuiksi valitut.

Kiinnostunut? Ota minuun yhteyttä ja kerron lisää: petja.raaska (at) turku.fi tai puhelimella 040-7664458.

 

Tule mukaan vaikuttamistyöhön! Keväällä 2021 on kunnallisvaalit.

Liittymisohjeet puolueeseen täällä.