Liity jäseneksi

Sanna Marin vierailemassa Turun Kauppatorilla Eduskuntavaalikeväänä 2023. Kuva: Aada Uhlgrén

Liity sähköisesti sosialidemokraattien jäseneksi sivulla www.sdp.fi.

Liittyä voi myös paperisella lomakkeella, minkä voi ladata täältä.

Liittyessäsi SDP:n jäseneksi sinun tulee liittyä jäseneksi johonkin puolueosastoon. Puolueosastot ovat rekisteröityjä yhdistyksiä. Turkulaisten puolueosastojen yhteystiedot löydät linkistä puolueosastot.

Puolueosastot ryhmittyvät Turussa kaupunginosayhdistyksiin, ammatillisiin yhdistyksiin ja yleisyhdistyksiin. Lisäksi nuorille ja opiskelijoille on olemassa omat yhdistykset. Voit myös rekisteröityä SDP:n kannattajajäseneksi. Lisätietoja jäsenyyksistä saat toimistoltamme. Sovi vaikka aika, ja tule juttelemaan aiheesta kahvikupin ääressä!

JÄSENMAKSUT 2022

Jäsenmaksun suuruus vuonna 2022 on 58 €, mikä veloitetaan kahdessa erässä. Alle 29-vuotiaille summa on 14 €. Omalle osastolle on mahdollista maksaa tukijäsenmaksua. Jäsenmaksu peritään kaksi kertaa vuodessa maalis- ja syyskuussa.

JÄSENMAKSUSTA VAPAUTTAMINEN

Hakemuksesta voidaan puolueosaston jäsenen jäsenmaksua alentaa puolueosaston päätöksellä asevelvollisuuden tai siviilipalvelun suorittamisen, työttömyyden, tilapäisen työkyvyttömyyden tai muun sosiaalisen syyn vuoksi noudattaen puoluekokouksen vahvistamaa jäsenmaksujen maksuluokitusta, ei kuitenkaan pidemmäksi ajaksi kuin alentamisen peruste kestää. Kuutta kuukautta lyhyemmältä ajalta jäsenmaksun alennusta ei voida myöntää. Tällöin jäsen maksaa vuosittain 27 €.

Vapaajäsenyys täytyy erikseen anoa ottamalla yhteyttä jäsenpalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä lomakkeen joka löytyy nettiosoitteesta  https://sdp.fi/fi/hae-vapaajasenyytta/

Vapaajäsenyyden ehdot ovat 65 vuoden ikä, vähintään 30 vuoden yhtäjaksoinen jäsenyys ja maksetut jäsenmaksut. Kaikkien ehtojen tulee täyttyä.

sdp – SINUN PUOLELLASI