Piia Elo valittu SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Turun kasvatuksen ja opetuksen apulaispormestari Piia Elo valittiin SDP:n 47. puoluekokouksessa puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Puoluekokousta vietettiin Jyväskylän Pavilijongissa 1.9.-3.9.2023. Piia Elo on toiminut Turun kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2008 ja hän on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä niin Turun kuntapolitiikassa, kuin sosialidemokraattisella järjestökentällä. Lisäksi hän toimii aluevaltuutettuna. Hänen polkunsa politiikkaan ja järjestötoimintaan on lähtenyt Demarinuorista sekä Nuorista Kotkista.

Piia Elo haluaa erityisesti kehittää puoluevaltuustoa käymään entistä vaikuttavampaa vuoropuhelua kentän kanssa niin, että ihmisten arjen ääni kuuluu paremmin puolueen ylimmissä päätöksentekoelimissä.

”Hyvä puoluekokousväki, kiitos kun luotitte kentän äänen kentän äänelle. Yritetään pitää sitä lujana ja vahvana, jotta sosialidemokratia pysyy liikkeessä, voimissaan ja äänekkäänä puolustaessaan Suomea. Tehdään tämä yhdessä, kiitos.”, vastavalittu turkulainen puoluevaltuuston puheenjohtaja kiittää puoluekokousväkeä.

Puolueen puheenjohtajaksi valittiin Antti Lindtman, 1. varapuheenjohtajaksi Nasima Razmyar, 2. varapuheenjohtajaksi Niina Malm sekä 3. varapuheenjohtajaksi Matias Mäkynen. Puoluesihteeriksi valittiin Mikkel Näkkäläjärvi.

sdp – SINUN PUOLELLASI