Piia Elo ehdolla eurovaaleissa: EU on maailman suurin rauhanprojekti, jonka tarkoituksena on tuoda vakautta ja hyvinvointia Eurooppaan

Turun kasvatuksen ja opetuksen apulaispormestari Piia Elo on ehdolla kesäkuun eurovaaleissa. Koulutukseltaan Elo on valtiotieteiden maisteri.

Hän johtaa myös Sdp:n puoluevaltuustoa.

Elo kuvailee, että hän haluaa tehdä Euroopassa yhteistyötä muun muassa rauhan eteen.

EU on maailman suurin rauhanprojekti, jonka tarkoituksena on tuoda vakautta ja hyvinvointia Eurooppaan. Sdp uskoo vahvasti siihen, että yhteistyöllä pystymme torjumaan ilmastonmuutosta, lisäämään työllisyyttä ja toimimaan turvallisen ja eheän Euroopan puolesta, jossa ehkäistään tehokkaasti syrjäytymistä ja segregaatiota. Nämä ovat erittäin tärkeitä tavoitteita vakauden ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi koko EU:n alueella.

Eurovaaliehdokas Piia Elo

Elon mukaan hän lähtee ehdolle, koska ”haluaa olla mukana etsimässä yhteisiä ratkaisuja Suomea ja koko Eurooppaa koskettaviin ongelmiin”.

– Haluan olla korostamassa eurooppalaista vastuuta osaamisesta. Osaaminen on perusta, jolla luomme hyvinvointia, lisäämme osallisuutta ja löydämme ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin, onpa kyse sitten ilmastonmuutoksen torjunnasta tai työvoimapulaan vastaamisesta, Elo muistuttaa.

Artikkeli julkaistu Turun Sanomissa 29.2.2024.

sdp – SINUN PUOLELLASI